Reklama:

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto był na niej?
KaszAnka Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 49
Reputacja: 0
RE: Kto był na niej?
Nigdy nawet nie słyszałam o tej diecie, ale z tego co tu czytam to raczej dobrze dla mnie Oczko

24.03: 80 kg
cel: 65 kg
03-24-2012 12:18 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dukanowka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 75
(03-24-2012 12:18 PM)KaszAnka napisał(a):  Nigdy nawet nie słyszałam o tej diecie, ale z tego co tu czytam to raczej dobrze dla mnie Oczko

boże, na początku pomyślałam, że chcesz na nią iść i chciałam cię patelnią zdzielić po głowie. Problem z tą dietą jest taki, że niestety wiele osób uważa, że ten opis (instytut w kopenhadze i tak dalej) to gwarancja naukowości. Póki co, nikt do tej diety się nie przyznał. Pewnie ten, kto sobie ją wymyślił, wrzucił ją do sieci na żarty.

"Wszystko co doskonałe, dojrzewa powoli" - to moje motto i tego się trzymam. W końcu dojrzeję.
03-30-2012 08:05 PM
Joanna Chudzicka Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 7
Dieta kopenhaska dostarcza około 600 kcal dziennie! To zdecydowanie za mało, nawet gdy celem jest znaczna utrata masy ciała.
Oprócz tego, że nie pokrywa zapotrzebowania na witaminy i składniki mineralne, dostarcza także małe ilości błonnika. Jej wielką wadą jest również fakt, że nie uczy zdrowych nawyków żywieniowych. W praktyce oznacza to, że po zakończeniu diety i schudnięciu kilku kilogramów, osoba odchudzająca się zaczyna jeść tak, jak jadła przed stosowaniem diety.
Można zdecydowanie powiedzieć, że nie jest warta polecania, nawet u osób ze znaczną otyłością.

Joanna Chudzicka - specjalista dietetyk z firmy Mapa Zdrowia
Masz problemy z wątrobą? Dowiedz się jak może pomóc Ci ostropest
Wszystko o układzie pokarmowym, czyli trawienie od podszewki
09-24-2012 06:08 PM
smutnamarta Offline
Użytkownik

Liczba postów: 194
To malo powiedziane ze nie jest polecana. Niestety wiele ludzi slyszalo ze jest polecana przez skandynawskich naukowcow i w zwiazku z tym jej wierza chcialabym poznac ludzi, ktorzy ja wymyslili i kopnac ich w jaja.

WykrzyknikCHCĘ SCHUDNĄĆ ZA WSZELKĄ CENĘWykrzyknik
09-26-2012 11:19 PM
Lela62 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 3
Dokładnie, ta dieta tylko wyniszcza organizm. Widziałem co zrobiła z moją koleżanką. W szpitalu się skończyło.

--------------
http://www.ksngibon.pl
12-09-2014 11:17 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy:

Reklama:

roznoszenie ulotek bydgoszcz

klimatyzacja śląsk