Reklama:

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 kg mniej, bez efektu jojo
marci81 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 12
Reputacja: 0
RE: 10 kg mniej, bez efektu jojo
Czytałam gdzieś, że ćwiczyć jest najlepiej z samego rana, wtedy organizm spala najwięcej tłuszczu tego "złego" ktory odkłada się w tkance tłuszczowej.
Jest ktoś w stanie to potwierdzić lub zdementować? Jakiś artykuł?Uśmiech Chętnie bym poczytałaUśmiech
marci81

Actions speak louder than words. Czyny mówią głośniej niż słowa.
10-11-2012 07:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Alautka Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 7
(10-11-2012 07:02 PM)marci81 napisał(a):  Czytałam gdzieś, że ćwiczyć jest najlepiej z samego rana, wtedy organizm spala najwięcej tłuszczu tego "złego" ktory odkłada się w tkance tłuszczowej.
Jest ktoś w stanie to potwierdzić lub zdementować? Jakiś artykuł?Uśmiech Chętnie bym poczytałaUśmiech
marci81

Hmm o tym, żeby ćwiczenia rozpoczynać z rana nie wiedziałam akurat, dziękuję za wskazówki-poradęOczko Gorzej jednak zawsze z czasem, rano zawsze wszystko w biegu się załatwia, czasem brak czasu jest na śniadanie, a co dopiero ćwiczenia, chyba pozostaje mi ćwiczyć ale po pracy, ew. jakoś w wolnych chwilachUśmiech

Hmm sama czekam na artykuł, jak dojdzie do Ciebie takowy, daj znać, czyt. wrzuć w tematOczko

Anioł
10-15-2012 05:36 PM
marci81 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 12
Może troche nie na temat ale wlaśnie przeczytałam ten arykuł http://vivalavita.pl/artykul/niekazdecwi...t-628.html Dowód na to że nie warto ćwiczyć "na siłe" doprowadzać ciało do zadyszki i maksymalnego wysiłku (ćwiczymy wtedy anaerobowo), lepiej ćwiczyć dłużej a z mniejszym obciążeniem, wtedy spalamy tłuszcz bo do organizmu dostarczane są odpowiednie ilości tlenOczko
PS. niedlugo chyba bede specjalistka w tych sprawach;D
marci81

Actions speak louder than words. Czyny mówią głośniej niż słowa.
10-17-2012 04:35 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy:

Reklama:

roznoszenie ulotek bydgoszcz

klimatyzacja śląsk